Nie posiadasz konta w auteo.pl? Nie pamiętasz hasła?
email hasło
Strona główna grupy  |  Tematów: 16  |  Postów: 42  |  Ludzie: 55  |  Założyciel: Administrator
Użytkownicy: uwagi i pomysły Użytkownicy: uwagi i pomysły

Zapraszam do grupy aktywnych użytkowników auteo.pl.

W tym miejscu proszę o wszystkie tematu i uwagi związane z działaniem i funkcjonalnością serwisu auteo.pl.
Proszę mieć na uwadze, że aktualna wersja nie jest wersją ostateczną (beta), także proszę również o wyrozumiałość.

Obserwuj   |   Odpowiedz
qliver
lat 42
prawko od 4 lat
--
qliver
BMW E34 525TDS M51D25 Touring
Miała być promocja i wzrost liczby użytkowników portalu, a robi się coraz większy zastój. Czy jest może coś, o czym obecni nieliczni użytkownicy powinni wiedzieć?...
Proszę mi wierzyć, że chcemy pozyskać partnera i uruchomić rozległą promocję portalu tak szybko jak to tylko możliwe. Jest to jednak związane z szeregiem różnych negocjacji, które niestety wciąż trwają.

Pozdrawiam serdecznie.
Artur 1984
Artur 1984
lat 28
prawko od 10 lat
Czekamy z niecierpliwością, bo pomysł portalu jest naprawdę bardzo dobry. Odpowiednia promocja i nasza-klasa się chowa:) Pozdrawiam!!!
skndjhiBLCVAHI Z
lat 72
prawko od 52 lat
DL,;,;C,.
Totalny zastój!Wcześniej wchodziłam kilka razy dziennie a teraz raz na dwa dni i zero zmian... :( Nikt nie dołącza,nikt się nie wypowiada,w ogóle nic się nie dzieje... A szkoda bo pomysł fajny...
Artur 1984
Artur 1984
lat 28
prawko od 10 lat
Ja się dowiedziałem z "Motoru" albo "Auto Świata", nie pamiętam dokładnie. Wiem tylko, że była tam maleńka wzmianka o portalu, którą cudem wyłowiłem z morza innych nowinek.
skndjhiBLCVAHI Z
lat 72
prawko od 52 lat
DL,;,;C,.
Ja tak samo.Chyba z Auto Świata.Przypadkiem przeglądałam sobie i podawali tam adresy różnych stronek motoryzacyjnych... Weszłam i jestem.Ale ani przedtem ani potem nic już nie słyszałam na temat auteo... Bardzo marna promocja... Ja wkleiłam adres auteo na śledzia na NK.Tyle mogłam zrobić... Tu porządna reklama by się przydała!
qliver
lat 42
prawko od 4 lat
--
qliver
BMW E34 525TDS M51D25 Touring
A mi... się odwidziało. W pogoni za "ruchem w interesie" przez parę miesięcy aktywnie udzielałem się w "Auto W Centrum" portalu AutoCentrum.pl i... ostatecznie zlikwidowałem konto. Za duży ruch, za dużo piany, za dużo rzeczy i spraw nieistotnych, bezsensownych i głupowatych wpisów mających za zadanie jedynie "generowanie ruchu i punktów", za dużo zawiści i lokalnych wojenek, za dużo zmarnowanego czasu przy kompie kosztem rodziny czy samochodu. Zacząłem cenić spokój Auteo. Zliczam na bieżąco koszty (bardzo skrupulatnie), bloga piszę w sumie dla siebie i naprawdę nie tęsknię za licznymi komentarzami ukazującymi się czasem już kilka minut po publikacji wpisu. Wolę Auteo i ograniczyłem się tylko do Auteo z powodu właśnie panującego tu spokoju i bezruchu. Jak tu też się zaludni, to zmienię konto w prywatne bez wglądu innych osób do niczego. Jak ktoś lubi tłok i ruch, to można polecić conajmniej 3 duże polskie portale motoryzacyjne, gdzie to jest gwarantowane.
Wstecz

2012 auteo.pl  |  Wszystkie prawa zastrzeżone

Media o nas  |   Dla Agencji Ubezpieczeniowych  |   Regulamin  |   Polityka prywatności  |   Kontakt: info@auteo.pl