Nie posiadasz konta w auteo.pl? Nie pamiętasz hasła?
email hasło
Strona główna grupy  |  Tematów: 11  |  Postów: 23  |  Ludzie: 32  |  Założyciel: jimmi
Użytkownicy: uwagi i pomysły Użytkownicy: uwagi i pomysły

Zapraszam do grupy aktywnych użytkowników auteo.pl.

W tym miejscu proszę o wszystkie tematu i uwagi związane z działaniem i funkcjonalnością serwisu auteo.pl.
Proszę mieć na uwadze, że aktualna wersja nie jest wersją ostateczną (beta), także proszę również o wyrozumiałość.

Obserwuj   |   Odpowiedz
Olex903
lat 55
prawko od 31 lat
Olex903
Jestem tu od jakiegoś czasu,mało zainteresowania, mało właścicieli samochodów,nic ciekawego. Nie ma adresów warsztatów naprawczych,może tak dodali byście takie wiadomości.Niedawno naprawiałem samochód i nie miałem żadnej pomocy , musiałem szukać po necie w innych portalach pomocy na temat swojego wozu.
jimmi
jimmi
lat 29
prawko od 11 lat
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nielogiczne działanie.
Witam,

dziękuję za opinię.
Rozumiem, że z Pana punktu widzenia sprawa może się przedstawiać w opisany sposób.
Proszę zauważyć, że auteo powstało stosunkowo niedawno. W ciągu ostatnich 3 miesięcy konto w serwisie założyło ok. 1000 kierowców (co naturalne, nie wszyscy jednak są zainteresowani dodatkowymi usługami społecznościowymi).
W listopadzie wprowadziliśmy nową wersję serwisu z pierwszymi poprawkami.
W nadchodzącym roku planujemy akcję promocyjną, która pozwoli na dotarcie do szerokiego grona nowych użytkowników.
Zanim to jednak nastąpi, zostanie wprowadzona kolejna wersja serwisu - wzbogacona o szereg innowacyjnych rozwiązań (w tym tych opisanych przez Pana). Jednak przygotowanie, testy oraz integracja ich z systemem wymaga dużego nakładu pracy i niestety jest czasochłonna.

Jeżeli ma Pan jakieś problemy z pojazdem zachęcam do wypowiedzi na forum oraz trochę cierpliwości, niestety aktualnie nie jesteśmy w stanie zapewnić Panu natychmiastowej reakcji, wierzę jednak, że z czasem będzie to rzecz naturalna. Początki są zawsze najtrudniejsze :-)

Pozdrawiam serdecznie.
juanita
juanita
lat 36
prawko od 18 lat
Anita74
Cześć!Stronka bardzo fajna.Trochę za mało tu osób ale to dlatego,że prawie nikt o niej nie wie.Ja sama przypadkiem dowiedziałam się o niej przeglądając Auto Świat.Sprzedałam temat paru znajomym ale uważam że dobra reklama przyciągnęłaby dużo ludzi... I jeszcze coś.Ostatnio chciałam zapytać jednego z użytkowników gdzie zrobił prawko w wieku 16 lat(napisał że ma 29 lat a prawo jazdy od 13).Musiałabym to zrobić w komentarzu do jego auta bo nie ma innego sposobu.Możliwość wysyłania wiadomości też by się przydała...No chyba że jest a ja nie wypatrzyłam...Ogólnie jest okay!Trzymajcie tak dalej!Pozdrawiam!Cześć!;)
jimmi
jimmi
lat 29
prawko od 11 lat
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nielogiczne działanie.
juanita napisał:
Cześć!Stronka bardzo fajna.Trochę za mało tu osób ale to dlatego,że prawie nikt o niej nie wie.Ja sama przypadkiem dowiedziałam się o niej przeglądając Auto Świat.Sprzedałam temat paru znajomym ale uważam że dobra reklama przyciągnęłaby dużo ludzi... I jeszcze coś.Ostatnio chciałam zapytać jednego z użytkowników gdzie zrobił prawko w wieku 16 lat(napisał że ma 29 lat a prawo jazdy od 13).Musiałabym to zrobić w komentarzu do jego auta bo nie ma innego sposobu.Możliwość wysyłania wiadomości też by się przydała...No chyba że jest a ja nie wypatrzyłam...Ogólnie jest okay!Trzymajcie tak dalej!Pozdrawiam!Cześć!;)

Hej,

dzięki za miłe słowa. Auteo to wciąż jeszcze projekt tworzony niskim nakładem, mamy jednak nadzieję, że kilka rozmów dojdzie do skutku i będzie można wystrzelić (przede wszystkim z ciekawymi rozwiązaniami dla użytkowników i reklamą).

W wieku 16 lat użytkownik mógł zrobić prawko kategorii A ;-)

Wiadomości można aktualnie wysłać tylko do znajomych - docelowo będzie można konfigurować tą opcję (tylko znajomi/znajomi i osoby posiadające uzupełnione konto społecznościowe/wszyscy użytkownicy).
ksk27
lat 21
prawko od 3 lat
ksk27
zeby rozpowszechnic ta stronke mowmy znajomym ze takw jest nak mamy nasza klase to tam wklejajmy ta stronke do tego piepszonego sledzika moze tym razem stanie sie użyteczny pozdrawiam wszystkich. nie dlugo ta stronka bedzie tak popularna jak NK ale sami musimy o to zadbac
juanita
juanita
lat 36
prawko od 18 lat
Anita74
No właśnie o to chodzi że ten ktoś ma tylko kategorię B.Dlatego chciałam wiedzieć gdzie można w tym wieku prawko zrobić...(to odnośnie mojej poprzedniej wypowiedzi...);)
Wstecz

2010 auteo.pl  |  Wszystkie prawa zastrzeżone

Media o nas  |   Dla Agencji Ubezpieczeniowych  |   Regulamin  |   Polityka prywatności  |   Kontakt: info@auteo.pl