Nie posiadasz konta w auteo.pl? Nie pamiętasz hasła?
email hasło
Strona główna grupy  |  Tematów: 3  |  Postów: 6  |  Ludzie: 10  |  Założyciel: jimmi
Nawigacja GPS Nawigacja GPS

Grupa użytkowników nawigacji samochodowych.

Obserwuj   |   Odpowiedz
Marek34_2005
Marek34_2005
lat 40
prawko od 22 lat
To może nowy temat
Co sądzicie o nawigacji w komórce tak trąbią o niej,np.z Naviexert.
Pozdrowionka dla wszystkich i Wesołych Świąt.
kikutek
lat 31
prawko od 7 lat
Eeeeeeee
Hmm, osobiście nie miałem okazji używać. Kiedyś się przymierzałem, ale w końcu kupiłem stacjonarną. Może jest ktoś kto używał i powie jak to działa, generalnie pierwsze co mi się kojarzy na minus to trochę mały ekran przeważnie w komórkach.
inq
lat 26
prawko od 7 lat
Nawigacja w komórce działa tak samo jak i w innym urządzeniu. Wszystko zależy od mapy jaką wgrasz. Oczywiście ekran telefonu jest mniejszy, a co za tym idzie gorzej czytelny, ale dojechać do celu da się nawet na samych komunikatach głosowych. Jest nawet takie coś jak navi4all.pl gdzie możesz na każdy telefon z Javą wgrać program, który aktualizuje się w czasie jazdy (to oczywiście kosztuje). Ja w telefonie mam mapę Garmina (wymaga symbiana) i jeśli chodzi o ogólne doprowadzenie z ulicy do ulicy to jest ok. Jeśli natomiast szukasz konkretnego adresu to niezastąpiona jest Automapa.
Wstecz

2010 auteo.pl  |  Wszystkie prawa zastrzeżone

Dla Agencji Ubezpieczeniowych  |   Regulamin  |   Polityka prywatności  |   Kontakt: info@auteo.pl